Connect with us

Hír

Josh McDaniels és Eric Bieniemy is az Eagles listáján

Az Eagles hétfőn rúgta ki Doug Pedersont, így jelentős hátránnyal kezdte meg az új főedző utáni kutatást. Eddig Arthur Smith-t (a Titans támadókoordinátora), Robert Saleh-t (a 49ers védőkoordinátora), Todd Bowlest (a Buccaneers védőkoordinátora), Jerod Mayót (a Patriots linebacker edzője), Kellen Moore-t (a Cowboys támadókoordinátora), Joe Bradyt (a Panthers támadókoordinátora) és Brandon Staley-t (a Rams védőkoordinátora) kereste meg a csapat, illetve saját RB-edzőjével, Duce Staley-vel is interjúztak. Közülük Smith és Saleh már elkelt, de most még két név került fel a listára: Josh McDanielst interjúra hívták, illetve engedélyt kértek a Chiefstől Eric Bieniemy meginterjúvolására.

McDaniels már a második New England-i edző a listán, de Mayóval ellentétben van playcalling és főedzői tapasztalata is. Túlzás lenne azt állítani, hogy nagy volt iránta az érdeklődés, de a Mayo-Bowles párosnál mindenképp biztatóbb. A legígéretesebb jelölt ugyanakkor Bieniemy, aki iránt bár nagy volt az érdeklődés, meglepő módon senkinél nem merült fel komolyabban a kinevezése.

A Chiefs támadókoordinátora 1999-ben volt az Eagles játékosa, illetve Pedersonhoz hasonlóan ő is Andy Reid alatt tanult, így elég jó fit lenne Philadelphiába.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!