Connect with us

Hír

Deshaun Watsonnak két fő jelöltje volt, egyik sem érdekelte a Texans vezetőségét

Deshaun Watson nagyon ki van akadva a Texansra, több riport szerint is távozni akar a csapattól, ráadásul a frusztrációja is jogos. Az irányító Eric Bieniemy mellett Robert Saleh-t is a Houston figyelmébe ajánlotta (via PFT), de a Texanst ez nem érdekelte, a főedzőt kereső csapatok közül egyedüliként nem interjúzott a 49ers védőkoordinátorával.

Bántóan kínos az, ami a Texansnál megy. Watson nem kért sokat: a Covid miatt minden interjút online végeztek és csak a finalistákkal találkoztak személyesen a csapatok. Semmibe nem került volna a Texansnak egy Zoom-interjút lebonyolítani Watson kiszemeltjeivel, majd legrosszabb esetben azt kommunikálni, hogy nem szerepeltek jól a jelöltek.

Pozitív hír viszont, hogy a Colts DC-je, Matt Eberflus meggondolta magát és Tom Pelissero infói szerint hajlandó volt interjúzni a Texansszal. Az NFL Media insidere szerint Leslie Frazierrel, a Bills védőkoordinátorával is interjúzik majd a csapat, illetve a Rams DC-je, Brandon Staley is a listájukon van. Jelenleg úgy tűnik, védőoldali főedző felé veszik az irányt, ezzel együtt megtartanák Tim Kelly támadókoordinátort, akivel Watsonnak remek a kapcsolata.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!