Connect with us

Hír

Hunter Henry egyszerre akar sok pénzt és jó irányítót magának

Hunter Henry tavaly franchise tag alatt játszott a Chargersben, de idén jó eséllyel tesztelheti a piacot. A fiatal tight end a legjobb elérhető játékos lesz a posztján és elég konkrét elképzelésekkel várja a piacot.

“Olyan csapatban akarok játszani, ahol jó az irányító. Ez nagyon fontos a posztunkon, mivel egy minőségi QB a mi dolgunkat is megkönnyíti. Természetesen a pénzügyi rész sem elhanyagolható, bár ilyen téren lehet némi kompromisszumot kötni, ha cserébe egy jó irányítóval játszhatok”

– mondta Hunter a SiriusXM NFL Radiónak.

A Chargersnél a jó irányító adott, még pénz is van a plafon alatt, de az új rezsim miatt valószínűbbnek tűnik a távozás, mint a maradás. Emellett jó eséllyel nem lesz képes minden igényét kielégíteni: Hunter reális piaci értéke 10-12 millió dollár körül mozoghat, de a legjobb irányítókkal rendelkező csapatoknak vagy van már jó tight endje, vagy nincs pénze tight endre.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
pritek
pritek
2021-02-21 14:49

Nem Steve, fujj! Hagyod a Henryt!

ahanem
ahanem
2021-02-21 16:42

Eddig megvolt a jó irányító, a termelés mégis elmaradt.

Wide open
Wide open
2021-02-22 09:00

Kedvelem Henry-t, de a helyzet az, hogy sajnos egy nagyon sérülékeny játékosról van szó. Ha valóban ilyen pénzekben gondolkodik, akkor szerintem nem lesz maradása Chargersben.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x