Connect with us

Hír

Arians: Hatból öt szabadügynököt meg kell tartanunk, ha újra Super Bowlba akarunk jutni

Érdekes holtszezon elé néz a bajnok Buccaneers, hiszen több kulcsjátékosa is szabadügynök lesz jelen állás szerint. A csapat vezetői pedig egyértelművé tették, hogy szeretnék minél inkább egyben tartani a gyűrűt nyerő gárdát, hogy ismét ráhajthassanak a Super Bowlra. Bruce Arians most egy kicsit leszűkítette a a célkitűzést, szerinte hatból öt szabadügynököt kell megtartaniuk ahhoz, hogy megalapozzák az újabb Super Bowl menetelést.

“Számunkra most az a fontos, hogy egyben tartsuk a csapatot. Ez valószínűleg a fizetési sapka nagy részét fel fogja emészteni, ha hatból öt játékost meg tudunk tartani és egyben tudjuk tartani az öltözőt.”

– mondta a főedző a WDAE radiónak.

A csapatnak igazából nyolc fontosabb szabadügynöke van: a linebacker Lavonte David, a pass rusher Shaq Barrett, a tight end Rob Gronkowski, a futó Leonard Fournette, a rúgó Ryan Succop, a védőfalember Ndamukong Suh, illetve két elkapó, Chris Godwin és Antonio Brown. A jelek szerint közülük két játékost nem tart prioritásnak Arians, és a maradék hatból várhatóan egyet el kell engedniük.

Meglátjuk, mit sikerül kialkudni a játékosokkal és kit kell elengednie a bajnoknak. További erősítésekre pedig nem igazán lehet számítani, legfeljebb a draftról.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!