Connect with us

Prémium cikkek

Ezt most csak túl kell élni valahogy – Eagles FA-kitekintő

Három éve még Super Bowlt ünnepelhettek Philadelphiában, az azóta tartó win now módnak pedig most jött el a vége végérvényesen. A rövid távú célok érdekében be lett áldozva a jövő, a kaszás pedig most megjelent, hogy behajtsa a jussát. Az Eaglesnek erre a holtszezonra tehát csak egy dolga maradt: valahogy életben maradni. 

Jelen pillanatban csak a Saints van nagyobb mínuszban a fizetési sapkát tekintve az Eaglesnél, hiszen a Sasok 43 millió dollárral vannak a plafon felett. Ráadásul a szerződéseik nagy része nem is túl rugalmas, kivágható játékosból is alig van, szóval minden “mágiát” be kell vetni, hogy egyáltalán beférjen a csapat a plafon alá március 17-ig. Persze olyan nincs, hogy egy csapat ne férne be a sapka alá, így az Eagles is meg fogja tudni ezt oldani, csak hát ehhez ismét a jövőből kell erőforrásokat kölcsönözni. Arról pedig álmodni sem lehet, hogy idén bármiféle igazolásokat eszközöl a gárda (habár azért 1-2-t csak beszuszakoltam a cikk végén).

Hogyan férünk be a fizetési plafon alá?

Nem lesz egyszerű, de megoldhatatlan sem.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!