Connect with us

Hír

Devin Hester, DeMarcus Ware és Vince Wilfork is Hall of Famer lehet 2022-ben

A Pro Football Hall of Fame közzé tette a 2022-es class modern érából érkező 122 jelöltjét, köztük 10 olyan játékossal, akiknek letelt az öt év a visszavonulásukat követően, így már lehet rájuk szavazni. Olyan nevek kerültek be a kalapba, mint az elkapó Anquan Boldin, Andre Johnson és Steve Smith, a visszahordó Devin Hester, a támadófalember Jake Long és Nick Mangold, a pass rusher DeMarcus Ware és Robert Mathis, a védőfalember Vince Wilfork és a corner Antonio Cromartie.

A bizottság novemberig 25-re fogja csökkenteni a jelöltek számát, majd januárban meglesz a 15 döntős, akikhez csatlakozik 15 modern éra előtti legenda. A végső szavazás a Super Bowl LVI előtt lesz és 4-8 új taggal bővül majd a Hírességek Csarnoka.

Az elsőévesek közül talán Steve Smithnek, Devin Hesternek és DeMacus Ware-nek van reális esélye azonnal bekerülni a Hall of Fame-be. Smith minden idők nyolcadik legtöbb elkapott yardjával rendelkezik, és bár Andre Johnson és Anquan Boldin sincs sokkal elmaradva tőle, ha Reggie Wayne-t nem választották be, akkor jó eséllyel őket sem fogják (vagy legalábbis nem azonnal). Hester minden idők legjobb returnere, szinte minden releváns rekordot ő tart, míg Ware a 138,5 sackjével a kilencedik az örökranglistán és a top 10-ből mindenki megkapta már az arany zakót, akinek oda lehetett ítélni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!