Connect with us

Hír

Eltört a lábfeje a Panthers első körös cornerbackjének, Christian McCaffrey is megsérült

A Carolina Panthers ugyan a papírformának megfelelően megverte a Houston Texanst a harmadik forduló nyitányán, nagy árat fizetett érte. A találkozó közben ugyanis megsérült a sztárfutó Christian McCaffrey és az első körös cornerback Jaycee Horn is – ennél rosszabbul nehezen jöhettek volna ki ebből a győzelemből.

Az idei börze elsőként kiválasztott védőjének súlyosabb a sérülése, Hornnak ugyanis eltört a lábfeje, ami miatt hosszú időre kidőlt – írja Jeremy Fowler. Állítólag nem a teljes szezonra, de még a pontos időtávot nem tudják – meglepő lenne, ha legalább a szezon felét nem kellene kihagynia. Horn biztatóan mutatkozott be az első két meccsen, nélküle azért a secondarynek nem lesz egyszerű dolga. A következő fordulótól tehát Dante Jackson, AJ Bouye és Rashaan Melvin alkothatják majd a kezdő CB-sorát a Panthersnek.

McCaffrey esetében egyelőre annyit tudunk, hogy a futónak combhajlító sérülése van. Matt Rhule a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón még nem tudott felépülési időtávot mondani, de azt tudjuk, hogy ennek a sérülésnek elég nagy a szórása, már ami a kihagyott időt jelenti. Nem kizárt, hogy már jövő héten visszatérhet a Cowboys ellen, de legrosszabb esetben akár 6-8 hét kényszerpihenő is várhat rá. Az ő helyét az újonc Chuba Hubbard és a veterán Royce Freeman veheti át.

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group