Connect with us

Hír

Marlon Mackért több csapat érdeklődik, Damien Williams még nem térhet vissza a Covid-IR-ről

A Colts pár hete áruba bocsátotta Marlon Macket, azaz megszellőztették, hogy eladóvá vált a cserefutó. Már csak másfél hete van a csapatoknak bármilyen trade-et végrehajtani, de állítólag van érdeklődő Mack iránt. Josina Anderson információi szerint a Chiefs, a Panthers, a 49ers és a Saints is felvette a kapcsolatot a Coltsszal.

Láthatóan és érthető módon nem különösebben nagy a vágy egy cserére, hiszen a korábbi negyedik körös futó teljes mértékben helyettesíthető kategória, habár az igaz, hogy egy harmadik számú szerepnél többre lehet képes – magas szintű kezdő viszont nem igazán lesz belőle. November 2-ig kiderül, hogy sikerül-e a Coltsnak elpasszolnia, és ha igen, hová.


Szintén running backekkel kapcsolatos hír, hogy a Bears futója, Damien Williams még ezen a héten sem áll majd a csapata rendelkezésére, miután múlt héten Covid-IR-re került. Kiderült ugyanis, hogy Williams nincs beoltva (Adam Schefter információi szerint), ami azt jelenti, hogy kötelezően 10 nap kihagyás vár rá, így nem lehet aktiválni a vasárnapi meccs előtt. A helyén így ezen a héten is Khalil Herbert fog futni, aki elég jól teljesített múlt héten, de most a Buccaneers rettegett védőfalával kell szembenéznie.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!