Connect with us

Hír

JuJu az egész szezonra kieshetett, Barkley legalább 1-2 hétre

Nem volt hiány most sem sérülésekben. Különösen a Giants volt balszerencsés, ahol többek között Daniel Jones, Kenny Golladay és Saquon Barkley is megsérült. Előbbi kettő állapotáról még nincs pontos diagnózis (Jones agyrázkódást szenvedett, Golladay-nek a térde sérült meg, így ők is könnyedén kihagyhatnak 1-2 meccset), de Ian Rapoport információi szerint Barkley esetében már most biztos, hogy a Rams ellen nem tud pályára lépni bokasérülés miatt, de optimisták a csapatnál, hogy csak 1-2 hét kihagyás vár rá. Mögötte a rosteren Devontae Booker, Gary Brightwell, Elijah Penny és Cullen Gillaspia alkotja a futószekciót New Yorkban.

A Steelersnél a kezdő elkapó JuJu Smith-Schuster dőlt ki vállsérülés miatt, Gerry Dulac információi szerint pedig sérültlistára is fog kerülni. Ez azt jelenti, hogy minimum három meccset kell kihagynia, azonban a csapatnál attól tartanak, hogy idén már nem léphet pályára. JuJu idén 15 elkapásból 129 yardot szerzett, csapaton belül igazából harmadik számú WR-nek számított Chase Claypool és Diontae Johnson mögött. Idén lejár a szerződése, szóval nem jön jól neki ez a sérülés.

A Chargers sem lehet felhőtlenül boldog a Browns legyőzése után, ugyanis minden bizonnyal egész évre kidőlt ACL-szakadás miatt Oday Aboushi. A guard minden snapen pályán volt a sérüléséig, ráadásul jól is játszott: futáshoz jól blokkolt, passzblokkolásban pedig nem engedett egyetlen sacket sem, de QB hitből is csak egyet. A 30 éves veterán idén írt alá a csapathoz egy évre 1,6 millióért, ehhez képest érzékeny veszteséget jelent a kiesése. A helyét Michael Schofield veheti át a támadófal belsejében.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!