Connect with us

Érdekességek

Mike Tomlin már 150. alapszakasz-győzelmét aratta főedzőként

Mike Tomlin elődei elég magasra tették a lécet, hiszen a Pittsburgh Steelersnek 1969 és Tomlin 2007-es kinevezése közt mindössze két főedzője volt, akik értelemszerűen elég sikeresek voltak (Chuck Noll és Bill Cowher). Azonban ezt a lécet elég jól sikerült megugrania Tomlinnak.

A hétfői Bears elleni siker azt jelentette, hogy Tomlin megszerezte 150. győzelmét a Steelers kispadján, már ami az alapszakaszt illeti, amire eddig rajta kívül csak 19-en voltak képesek az NFL történetében. A franchise történetében pedig ezzel a második helyre lépett elő Tomlin, megelőzve Bill Cowhert, és így már csak Chuck Noll van előtte 193 győzelemmel. Ő ezt 23 szezon alatt érte el, míg Tomlinnak ez a 15. idénye a klubnál és még mindig csak 49 éves.

A Steelers mestere egyébként a negyedik leggyorsabban érte el a 150-es álomhatárt, csak Don Shula, George Halas és Curly Lambeau előzi meg ebben. Emellett az aktív edzők közt Tomlinnak van a harmadik legtöbb győzelme, csak Bill Belichick és Andy Reid van előtte, akik bőven túlvannak már a 60. életévükön (Belichick 69, Reid 63 esztendős).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!