Connect with us

Hír

Joe Burrow és Dak Prescott is a hét legjobbjai között

Ismét kiosztotta az NFL a hét legjobb játékosainak járó elismeréseket. Nézzük, kik nyújtották a legzseniálisabb teljesítményt a 16. héten.

AFC

Jött a papírforma, és a Ravens ellen 525 yardot és négy TD-t passzoló Joe Burrow lett a legjobb támadó. Ez minden idők negyedik legtöbb yardja, ráadásul egy 143,2-es passer rating társult mellé – elképesztő, amit a Bengals irányítója művelt. A legjobb védőnek a corner Tavierre Thomast választották, aki nyolc tackle-lel és egy pick-six-szel vette ki a részét a Texans Chargers elleni sikeréből. A legjobb ST játékos kiléte sem meglepő: a Jets visszahordója, Braxton Berrios egy 102 yardos kickoff visszahordást tett be a közösbe a Jaguars ellen.

NFC

Dak Prescott szétszedte a Washingtont: 330 yardot és négy TD-t szerzett, elképesztően teljesített a Cowboys irányítója. A legjobb védőt a Falcons adja, mégpedig a linebacker Foyesade Oluokunt, aki 14 tackle-t és egy mindent eldöntő INT-t szerzett a Lions ellen. A legjobb ST játékos a Rams visszahordója, Brandon Powell lett, aki egy 61 yardos punt return TD-vel mentette meg Matt Stafford valagát a Vikings elleni meccsen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!