Connect with us

Hír

Matt Nagyt várhatóan kirúgják a szezon végén

Még két mérkőzés van hátra a szezonból, de a Bearsnél még nem mondtak semmit publikusan azzal kapcsolatban, hogy Matt Nagy megtarthatja-e az állását 2022-re. A színfalak mögött azonban már megvan, milyen irányba terveznek haladni: Ian Rapoport információi szerint a Chicago a szezon végén megválik Nagytől és új főedzővel vág majd neki a 2022-es idénynek.

Nagy a héten azt mondta, hogy tudomása szerint a szezon végéig biztosan nem rúgják ki, és ez így is lesz, a Bears nem szakít a hagyományokkal (soha nem rúgtak még ki edzőt év közben). A 18. forduló után viszont a vezetők tartanak majd egy megbeszélést ezzel kapcsolatban és várhatóan a kirúgás mellett teszik le a voksukat. Nagy eddig 33-30-as mérleggel rendelkezik, de folyamatosan romlott a csapat győzelmi mutatója a három éve alatt (12-4, 8-8, 5-10).

Az NFL Network insidere arról is beszámolt, hogy a Broncosnál Vic Fangio állása eléggé a levegőben lóg, és Mike Zimmer állása sincs biztonságban Minnesotában. A Panthersnél és a Texansnál viszont a jelek szerint nem várható változás HC fronton, ahogy a Jetsnél és a Lionsnél sem.

Jelenleg két üresedés van, a Jaguars és a Raiders főedzői posztjára már biztosan pályázhatnak a jelentkezők.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!