Connect with us

Hír

Rivera: Nem cseréljük el McLaurint

A Commanders kiváló elkapója, Terry McLaurin nem vett részt a csapata minitáborában, miközben új szerződésről tárgyal a franchise-zal. Az idei holtszezonban több sztár receiver is csapatot váltott, így természetesen McLaurin esetében is felmerült ez az opció az újságírók közt. A Commanders főedzője, Ron Rivera elmondása szerint viszont ez nem fog megtörténni.

“Nem cseréljük el Terryt.”

– mondta Rivera a PFT-nek, aki hozzátette, hogy jól haladnak a tárgyalások a hosszabbításról és csak idő kérdése, hogy tető alá hozzák az egyezséget.

Persze láttunk már hasonló nyilatkozatot, ami után mégis elcseréltek egy játékost, gondoljunk csak Mike Vrabelre, aki konkrétan azt mondta, hogy amíg ő a Titans főedzője, addig AJ Brown a csapat tagja lesz – aztán pár héttel később Philadelphiába cserélték.

McLaurin két 1000+ yardos szezonon van túl, de újoncként is közel volt hozzá (919 egységgel magasan vezette a házi ranglistát), miközben olyan irányítóktól kellett elkapnia a labdákat, mint Alex Smith, Dwayne Haskins és Taylor Heinicke.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!