Connect with us

Hír

Rodgers: Közeleg a vég

Aaron Rodgers már korábban is belengette a visszavonulását, és elmondása szerint a nagy hosszabbítása előtt reális opció volt, hogy szögre akasztja a sisakot. Ez azonban tavaly vagy idén még nem történt meg, de a Packers irányítója tudja, hogy nincs már messze az az idő, hogy abbahagyja a futballt. A regnáló MVP a TNT adásában beszélt erről.

“Nagyon sokat gondolok a visszavonulásra. Amikor elköteleződsz, akkor 100 százalékot nyújtasz, de ahogy idősödsz, változnak az érdeklődéseid, és kicsit rád nyomja a bélyegét ez a daráló. A foci rész könnyű, az az élvezet. A többi dolog az, ami lefáraszt és arra késztet, hogy a foci utáni életre gondoljak. Tommy (Brady) magasra tette a lécet, hogy ilyen sok éven át játszott, de én egyértelműen látom, hogy közeleg a vég.”

Rodgers decemberben már 39 éves lesz, de nem látszanak a lassulás jelei, amit jól mutat a két egymás után megszerzett MVP címe is. Persze ez még nem jelenti azt, hogy ne gondolkodhatna a visszavonuláson vagy hogy ne választhatná ezt az opciót akár jövőre, akár két év múlva, ha úgy érzi, hogy neki ennyi elég volt. És láthatóan foglalkoztatja ez a gondolat.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!