Connect with us

Hír

A Colts kirúgta támadókoordinátorát

A Colts múlt héten irányítót, most pedig támadókoordinátort cserélt, ugyanis a csapat tegnap bejelentette, hogy menesztette Marcus Bradyt. A lépés alapvetően indokolt lehet, inkább az időzítése furcsa abból a szempontból, hogy egy hét alatt nem várhattak tőle csodát Sam Ehlinger első kezdő meccsén – múlt héten vagy pár forduló után logikusabb lett volna az időzítés.

Brady 2018-ban csatlakozott a stábhoz, amikor Frank Reich-ot kinevezték főedzőnek. Akkor segéd irányítóedző volt, egy évvel később irányítóedző lett és tavaly lépett elő támadókoordinátornak, amikor Nick Sirianni az Eagles főedzője lett. A Colts közleménye nem nevezett meg új támadókoordinátort, így vélhetően a főedző Frank Reich-ra hárul majd nagyobb felelősség – a játékokat eddig is ő hívta, azonban így a felkészülésben kevesebb segítsége lesz.

A Colts rájátszás-reményekkel vágott neki a szezonnak, azonban a 3-4-1-es mérleg, és még inkább a mutatott játék nagy csalódás lehet nem csak a szurkolóknak, de a csapat vezetőinek is. Matt Ryant már lecserélték irányítóposzton a fiatal Sam Ehlingerre, de azért sok pozitívumot ez nem jelentett offense szinten, hiszen mindössze 15 first downt sikerült elérni a Commanders elleni 17-16-os vereség alkalmával.

Brady most kicsit be lett állítva bűnbaknak, de ha nem javulnak a dolgok a szezon végéig, akkor könnyen lehet, hogy nagyobb fejek is hullani fognak.

A Colts ezen a héten a Patriots ellen játszik majd egyébként.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!