Connect with us

Hír

Jim Irsay: Matt Ryan még játszhat idén

Korábban írtuk, hogy a szerződése miatt is ültette le Matt Ryant a Colts, és még ha jobb is lenne kicsivel, mint Sam Ehlinger, az anyagi kockázatok miatt nem érné meg a szezon hátralévő részében pályára küldeni. A tulajdonos Jim Irsay viszont bejelentette, hogy a csapat nem tankol és mindenképp nyerni kell, így Ryan akár játszhat is még idén.

A szerződése miatt (is) ültették le Matt Ryant

“Amikor Chris Ballarddal és Frank Reich-kal eldöntöttük, hogy Sam Ehlingerrel folytatjuk, akkor Frank azt akarta, hogy az egész szezonra nevezzük ki a kezdőt. De én mondtam nekik, hogy “Figyeljetek! Van három irányítónk. Mindegyiküket használnunk kell, hogy nyerni tudjunk idén”. Ha változtatni kell, akkor változtatunk, nincs semmi kőbe vésve. Soha nem volt arról szó, hogy Nick Foles vagy Matt Ryan ne játszhatna a szezon hátralévő részében, ha segíthetnének nekünk nyerni”

– mondta Irsay a TheAthleticnek.

A fentiekbe ezer okból bele lehet kötni, már csak amiatt is, hogy az soha nem jó, ha egy milliárdos üzletembernek beleszólása van abba, hogy ki legyen a csapat kezdő irányítója. Pláne akkor, ha olyanokat mond, hogy kvázi jó ötlet rotálni az irányítókat, mert ki tudja, mikor melyikkel van nagyobb esély nyerni. Persze azok után, hogy sikerült egy nulla NFL-tapasztalattal rendelkező gimis edzőt ideiglenes főedzőnek kinevezni, ebben már nincs semmi meglepő.

A Colts minden idők sajtótájékoztatóját tárta elénk

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!