Connect with us

Minden ami NFL

Hogyan állította meg a 49ers az ezer fokon égő Dolphins offense-t?

A Miami Dolphins a 13. forduló előtt az NFL legjobb támadósora volt EPA/play alapon, amikor Tua Tagovailoa irányított. Fel volt adva tehát a lecke a liga egyik legjobb védelmének, hogy találjon ki valamit a megállítására. A 49ersnek pedig sikerült is megzavarni Tuát, elvenni a pálya közepét, lelassítani az elkapókat, ezáltal kényelmetlen helyzetbe hozva az irányítót, aki egyáltalán nem tudott erre válaszolni. 

Messze ez volt Tua Tagovailoa legrosszabb meccse a szezonban, egyrészt szemre is, másrészt EPA/play alapján is. De mi vezetett ide, hogyan érte el ezt a 49ers? Hiszen nem arról van szó, hogy hirtelen egy meccsre magától összeomlott a Dolphins irányítója, hanem ezt bizony a San Francisco védelme idézte elő. De mégis hogyan?

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!