Connect with us

Hír

Mégsem várhatjuk vissza idén Jimmy Garoppolót a pályára

Nemrég arról számoltunk be Adam Schefter riportja alapján, hogy van esély arra, hogy Jimmy Garoppolo a rájátszás közben, a divíziós körben vagy a konferenciadöntőben visszatérjen a pályára lábtörése után, ugyanis a szalagjai nem sérültek az eset során. Kyle Shanahan főedző azonban hideg vizet öntött ezekre a híresztelésekre.

Shanahan elmondása szerint a hírbe hozott 7-8 hetes felépülési idő csak a sérülés gyógyulására elég, a futballpályára való visszatéréshez több időre van szüksége az irányítónak. A főedző szerint minimális esélye van csak Garoppolónak arra, hogy még idén a playoff végén pályára léphessen.

Tehát gyakorlatilag azt mondhatjuk, hogy ha a 49ers eljut a Super Bowlba, akkor ott már talán játszhat Jimmy G, de még csak ez sem biztos vagy valószínű. És odáig még el is kellene jutni, ami nem lesz egyszerű az idei draft utolsó választottjával, Brock Purdyvel. Ha pedig eljutnak a Super Bowlig Purdyvel, akkor meg egyáltalán nem biztos, hogy lecserélik a sérülésből visszatérő Garoppolóra.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!