Connect with us

Hír

A Giants még mindig nem tudott olyan szerződést ajánlani, amit Barkley elfogadna

A Giants és a futó Saquon Barkley már jó ideje tárgyalgatnak egy új szerződésről, azonban még mindig nem sikerült kialkudni egy mindenkinek megfelelőt. Tavaly szezon közben állítólag egy évi $12,5 milliós, a szezon végén pedig egy évi $13 milliós szerződést dobott vissza Barkley, így végül a franchise tag maradt megoldásnak. A legújabb infók szerint (NJ Advance Media) a Giants legutóbb bedobott még évi $1 milliót ösztöntő formájában, azonban ez sem segített.

Azt persze nem tudni, hogy pontosan hogyan épültek fel ezek az ajánlatok, hiszen az éves átlaggal könnyen lehet játszani, hogy jobb színben tüntessék fel azt a felet, akinek ez épp érdekében áll, jelen esetben a csapatot (megállapodott szerződéseknél pedig általában a játékost). Könnyen lehet, hogy az első két-három évben ennek töredékét keresné Barkley és csak a szerződés nem-garantált részeiben lennének igazán magas fizetések, amiket egy várható kivágás esetén nem kellene kifizetnie a csapatnak.  Ezek az infók értelemszerűen sokkal inkább kontextusba helyeznék ezeket az ajánlatokat.

Persze az is elképzelhető, hogy Barkley akar túl sokat, voltak is olyan hírek, hogy Christian McCaffrey-hez hasonló évi $16 milliós szerződést szeretne és a legjobban fizetett running back szeretne lenni. Idén az RB piac nem volt valami erős, a csapatok okosan nem adtak nagy összegeket a korrekt futóknak a piacon, ez pedig Barkley helyzetét is megnehezíti, még akkor is, ha egyértelműen jobb játékos, mint a piacon legdrágább Miles Sanders.

A Giantsnek és Barkley-nak július 17-ig van ideje megegyezni egy hosszú távú szerződésről, különben jövőre ismét szabadügynök lesz a futó.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!