Connect with us

Hír

A Giants még mindig nem tudott olyan szerződést ajánlani, amit Barkley elfogadna

A Giants és a futó Saquon Barkley már jó ideje tárgyalgatnak egy új szerződésről, azonban még mindig nem sikerült kialkudni egy mindenkinek megfelelőt. Tavaly szezon közben állítólag egy évi $12,5 milliós, a szezon végén pedig egy évi $13 milliós szerződést dobott vissza Barkley, így végül a franchise tag maradt megoldásnak. A legújabb infók szerint (NJ Advance Media) a Giants legutóbb bedobott még évi $1 milliót ösztöntő formájában, azonban ez sem segített.

Azt persze nem tudni, hogy pontosan hogyan épültek fel ezek az ajánlatok, hiszen az éves átlaggal könnyen lehet játszani, hogy jobb színben tüntessék fel azt a felet, akinek ez épp érdekében áll, jelen esetben a csapatot (megállapodott szerződéseknél pedig általában a játékost). Könnyen lehet, hogy az első két-három évben ennek töredékét keresné Barkley és csak a szerződés nem-garantált részeiben lennének igazán magas fizetések, amiket egy várható kivágás esetén nem kellene kifizetnie a csapatnak.  Ezek az infók értelemszerűen sokkal inkább kontextusba helyeznék ezeket az ajánlatokat.

Persze az is elképzelhető, hogy Barkley akar túl sokat, voltak is olyan hírek, hogy Christian McCaffrey-hez hasonló évi $16 milliós szerződést szeretne és a legjobban fizetett running back szeretne lenni. Idén az RB piac nem volt valami erős, a csapatok okosan nem adtak nagy összegeket a korrekt futóknak a piacon, ez pedig Barkley helyzetét is megnehezíti, még akkor is, ha egyértelműen jobb játékos, mint a piacon legdrágább Miles Sanders.

A Giantsnek és Barkley-nak július 17-ig van ideje megegyezni egy hosszú távú szerződésről, különben jövőre ismét szabadügynök lesz a futó.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tibor Cseh
Tibor Cseh
2023-05-16 11:46

Ebből szakítás lesz

Piiter
Piiter
2023-05-17 17:17

Tehát ahogy eddig, jelenleg sem tudunk semmit. RB,évi 10 millió garantált, rendben, csak 1 évre,jövőre átbeszéljük. Ha még mozogni tudsz megint megkapod . + 5 millió ösztönző, hogy ne féltsd a jövő évet. És nyugdíjba mehetsz 25 évesen. Annyi pénzzel mint amit egy ápolónő keres meg 1 élet alatt. Sem. Én mondtam hogy RB et megfizetni,mert kevés ideje van,de van egy határ.

Chicago Medvek Bajnok Csapata
Chicago Medvek Bajnok Csapata
2023-05-17 09:32

Nem is fognak tudni neki olyat adni amilyet szeretne. Túlfizetni nem fogják mikor a taget már rá tették. Vagy azzal játszik vagy sehogy. Még egy szezont megy a Giantsben aztán elengedik a kezét úgy érzem.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x