Connect with us

Hír

Latavius Murray egy bajnoki címmel ünnepelné a hazatérését

Latavius Murray-t még májusban igazolta le a Bills. A futó a csapat otthonától két órányi távolságra nőtt fel, gyerekkori álma vált ezzel valóra és szeretné stílusosan megünnepelni a hazatérést.

“Nagyon boldog vagyok, hogy részese lehetek ennek a nagyszerű szervezetnek. Örülök, hogy visszatértem New Yorkba, ez többet jelent számomra mindennél, hisz szinte az utca végén nőttem fel. Azért jöttem ide, hogy a bajnoki címért küzdhessek és minden tőlem telhetőt meg fogok tenni, hogy ez valósággá váljon”

– mondta Murray a Buffalo Newsnak.

A 33 éves futó a 2013-as draft hatodik körében került a ligába, a Raiders választotta ki. Azóta megfordult a Vikings, a Ravens, a Saints és a Broncos csapatában is, és bár soha nem volt egy sztár (karrierje során egyszer, még 2015-ben szerzett legalább 1000 yardot a földön), de mindig is hasznos eleme volt a támadósoroknak. Tavaly 12 meccsen lépett pályára Denverben, hétszer volt kezdő és összesen 703 futott yard került a neve mellé öt TD kíséretében – talán még tényleg van benne annyi, hogy hozzátegyen a Bills potenciális bajnoki meneteléséhez.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group