Connect with us

Hír

Mac Jones egyelőre mindent megtesz, hogy ne legyen QB-kérdés a Patriotsnál

Az elmúlt hónapokban Bill Belichicknek szokásává vált nem kiállni Mac Jones mellett, sőt olyan riportok is megjelentek, mely szerint a csapat megpróbálta elcserélni az irányítót. Egyáltalán nem tűnik tökéletesnek a főedző és a korábbi első körös irányító kapcsolata, ugyanakkor Jones a legfrissebb hírek szerint nagyon rajta van azon, hogy BB-nek ne legyen választása.

Jones legnagyobb riválisa a csapaton belül a tavalyi negyedik körös Bailey Zappe, aki összességében semmi olyat nem mutatott újoncként, ami alapján megérdemelné a kezdő pozíciót. Ugyan pontosabb volt és a passer ratingje is jobb lett, de ez leginkább annak volt köszönhető, hogy a játék menedzselésén kívül nem sokat kértek tőle (átlagosan majd’ egy yarddal dobott rövidebbeket Jonesnál, a 92 passzkísérletéből pedig csak egy volt extra dobás), így szakmailag elég nehéz lenne mellette érvelni.

Persze ettől még a padon találhatná magát Jones, ugyanakkor a csapathoz közeli források szerint egyelőre neki van jobb holtszezonja. Úgy fest, hogy Bill O’Brien érkezése egyenesbe tette a dolgokat, és bár Zappe sem volt rossz, a minitábor első edzésein nem volt kérdés, hogy a 2021-es első körös a legjobb QB a csapatban. Persze a szezon kezdetéig még sok minden változhat, de nagyon meglepő lenne, ha Zappe meg tudná kaparintani a kezdő posztot.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group