Connect with us

Hír

Az Eagles olimpikon elkapója úgy gondolja, ő a leggyorsabb játékos az NFL-ben

Sokak szerint Tyreek Hill a liga leggyorsabb játékosa, aki idén a 60 méteres síkfutásban nyert futamot 6,7 másodperces idejével. Mások DK Metcalfet sorolják az élre, aki két éve 10,37 másodperces 100 métert futott. Az Eaglesnek viszont van egy kétszeres olimpikon elkapója a bő keretben, aki úgy gondolja, mindkettejüket lepipálja. Devon Allen erről nyilatkozott a TMZ-nek.

“Egyértelműen én vagyok a leggyorsabb. Nem fogom szidni őket, hiszen impresszív volt, amit a futópályán csináltak. Gimiben versenyeztem Tyreek ellen, akkor le is pipált, és DK 10,3-as ideje is lenyűgöző, főleg az ő méreteivel. De úgy gondolom, hogy a top szinten – top 5-10- a világon – nagy különbség van a teljesítményekben.”

Allen júniusban 13,04 másodperces időt futott 110 méteres gátfutásban, ami az idei negyedik leggyorsabb idő a versenyszámban. Most hétvégén rendezik a budapesti atlétikai világbajnokságra kvalifikáló versenyt az USA-ban, és ha Allen ott a top3-ban végez, akkor megváltja a jegyét Magyarországra.

Ha így lesz, akkor érdekes döntést kell meghoznia, mert a vébé augusztus második felében van, tehát egybeesik az Eagles edzőtáborával és az előszezonnal, ahol Allen szeretne bizonyítani, hogy helye van az 53 fős keretben. Tavaly a gyakorlócsapatban kapott helyet és még vár az NFL-bemutatkozására. 28 évesen már nincs egyszerű dolga, de egyébként 5-6. számú elkapóként akár el is férhetne a keretben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!