Connect with us

Hír

Mason Crosbynak még nincs állása, de készül a 17. szezonjára

A Packers idén nem hosszabbított a rúgó Mason Crosbyval, és mivel a csapat a hatodik körben draftolta a posztra Anders Carlsont, így a veterán kicker vélhetően nem is tér vissza Green Baybe. Ő azonban még folytatni akarja pályafutását és a 17. szezonjában is játszana.

“Hihetetlen, hogy ez az első alkalom 16 éves karrierem során, hogy szabadügynök vagyok. Szerencsés és hálás vagyok ezekért az évekért a Packersnek, hogy mindig meg tudtunk egyezni, mielőtt kikerültem volna a piacra. Szóval ez most ismeretlen kicsit, de elég régóta csinálom már, ismert termék vagyok. A csapatok persze valószínűleg szeretnék látni, hogy készen állok és hogy van még bennem valami, de készülök az edzőtáborra és jól érzem magam. Izgatottan várom, milyen lehetőséget hoz az élet.”

– mondta Crosby az ESPN-nek.

A szeptember elején 39 éves rúgó a Packers franchise történetének legtöbb pontot szerző játékosa 1918 egységgel, de az utóbbi két évben 65 mezőnygól-kísérletből csak 51-et értékesített.

Mellette szabadügynök még a kickerek közt Robbie Gould, Ryan Succop, Randy Bullock és Brett Maher is az ismertebb nevek közül, és van még pár csapat, ahol nem megoldott a rúgókérdés, így vélhetően a nyár folyamán Crosbynak is lesz új munkahelye.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group