Connect with us

Hír

Justin Fields a Bears történetének első 4000 yardos irányítója akar lenni

A Bearsnek rendkívül hosszan nyúlik vissza a történelme, azonban hihetetlen módon még egyetlen egyszer sem fordult elő, hogy a csapat irányítója egy szezonon belül 4000 yardot passzoljon – a rekordot Erik Kramer tartja 1995-ből 3838 yarddal. Az All Things Covered podcastben arról kérdezték Justin Fieldset, hogy valaha meg fogja-e dönteni ezt a rekordot.

“Igen. Sőt, idén is ezt tervezem.”

– hangzott a válasz.

A tavalyi számaiból kiindulva elég merész vállalás, tekintve hogy csak 2242 yardig jutott a levegőben. Persze ennek növekedése abszolút elvárás, hiszen megerősítették a támadófalat (Nate Davis, Darnell Wright) és az elkapószekciót is (DJ Moore), illetve Fields fejlődésében is bíznak a csapatnál, de azért közel duplájára emelni a tavalyi számait meglepő lenne. Főleg hogy a kiváló futásaival is elvesz a passzlehetőségei elől – tavaly 1143 yardot termelt a földön, a liga egyik, ha nem a legjobb futó irányítójává lépett elő.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2023-07-21 07:04

Ugyankérem, ez nálunk nem szokás. Mi rendes konzervatívként őrizzuk a tradíciókat.

Fetyke
Fetyke
Reply to  bjeela
2023-07-21 07:30

Őrizzétek is meg még jó sokáig.

Zoard
Zoard
2023-07-21 07:57

És eljöve az uborkás szezon az edzőtábor kezdetén ahol sokan érzik a viszkető feszülést a fejükben hogy akkorát mondjanak, hogy ha aláállnának a nagyívű mondás visszahullásának, neutroncsillagbéli atomi tömörségre nyomnák össze őket a kimondott szavak

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x