Connect with us

Hír

Két linebackert is igazolt az Eagles

Az Eagles elit védelmének leggyengébb pontja egyértelműen a linebacker, mennyiségben és minőségben is ráfért a posztra az erősítés. Ennek megfelelően a csapat most leigazolta Myles Jacket és Zach Cunninhamet egy-egy évre, írja minden releváns forrás.

A 27 éves Jack a Jaguars korábbi második köröse volt 2016-ban. Karrierje elején Pro Bowler szinten teljesített, 2019-ben kapott is egy 4 éves, 57 millió dolláros szerződést. Ezt követően viszont fokozatosan esett vissza a játéka, a 2021-es idény után ki is vágta a Jax. Tavaly a Steelersben játszott, 692 snapen volt fenn a pályán, de sem futás, sem passz ellen nem sikerült a korábbi fényét idézni – tehát az utóbbi két évben nagyon gyengén teljesített.

Cunningham is második körös volt, őt a Texans választotta ki 2017-ben. Jackéhez hasonló karrierívvel büszkélkedhet: erős kezdés, egy 4 éves, 58 millió dolláros hosszabbítás 2020-ban, majd fokozatos visszaesés. 2021-ben már meg is vált tőle a csapat, az elmúlt picivel több mint egy szezont a Titansben töltötte, de sérülések miatt nem sok haszon volt belőle. Karrierje során futás ellen mindig nagyon jó volt, coverage-ben viszont nem volt használható.

Az Eaglesnél a tavalyi harmadik körös Nakobe Dean számít kezdő középső linebackernek, akinek mindössze 34 snap jutott újoncként, de sokat várnak tőle a csapatnál. Mellette a veterán Nicholas Morrow és a 2021-es draftolatlan Christian Elliss küzdött a másik kezdő posztért. Nem voltak valami jó kilátások, ráadásul Dean most kisebb sérüléssel is küzd, így kellettek még emberek a posztra.

Az már nagyobb kérdés, hogy Jack vagy Cunningham ténylegesen képesek-e jó játékra karrierjük ezen pontján, de érdemes volt velük bepróbálkoznia Howie Rosemannek, még ha nem is sülnek el olyan jól, mint tavaly Linval Joseph és Ndamukong Suh a védőfal közepén, akik hasonló körülmények közt érkeztek a csapathoz (habár ők már szezon közben).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!