Connect with us

Hír

A Colts elhappolhatta Kareem Huntot a Saints orra elől

A szabadügynök futó Kareem Hunt tegnap a Saintsnél járt látogatáson, és több insider is arról számolt be, hogy várhatóan alá is fog írni a csapathoz a szezonra – ez szinte mindig azt jelenti, hogy meg is fog történni az igazolás. A látogatás minden belsős infó szerint jól ment, Hunt azonban végül szerződés nélkül távozott, méghozzá azért, mert az edzése előtt kapott a Coltstól egy nagyobb összegről szóló ajánlatot – írja Dianna Russini. Úgyhogy Hunt most a Coltshoz megy látogatóba.

A Saintsnél Alvin Kamara hárommeccses eltiltással kezdi a szezont, őt pedig Jamaal Williams és az újonc Kendre Miller helyettesítheti. Egyikük sem jeleskedik elkapásban, így volt ráció Hunt szerződtetésében. A Coltsnál azonban még nagyobb a gond futó poszton, hiszen Jonathan Taylor cserét kért a csapattól, és jelenleg engedéllyel távozott is az egyesülettől, hogy saját körülmények közt rehabilitáljon. Mivel Zack Moss is megsérült, így jelenleg az ötödik körös Evan Hull a legjobb bevethető RB-je a gárdának. Hunt akkor is jól jönne, ha Taylor végigjátssza a szezont, hiszen elkapásoknál jól kiegészíti őt, nélküle meg aztán pláne sok haszon lenne belőle.

Érdekesség, hogy a linebacker Anthony Barr is viziten volt a Saintsnél, róla is olyan hírek jöttek, hogy várhatóan megegyeznek egy szerződésről, azonban végül ő is enélkül távozott New Orleansból. Arról egyelőre nincs infó, hogy ő is kapott-e volna egy jobb ajánlatot máshol.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!