Connect with us

Hír

A Raiders nem akarja elcserélni Josh Jacobst

A Colts határidőt szabott a Jonathan Taylor iránt érdeklődőknek, a Raiders viszont jelezte (via NFL Media), hogy “nem áll szándékukban” elcserélni a franchise tagelt Josh Jacobst. Ezt egyébként jelenleg nem is tudná megtenni a csapat, ugyanis a futó nem írta alá a franchise tagét – ha mégis érkezne egy hivatalos ajánlat, arra Jacobsnak is rá kell bólintania.

Jacobs a franchise tagével 10,1 millió dollárt keresne és ezen már nem is lehet változtatni (legfeljebb egy másmilyen struktúrájú 1 éves szerződést lehet neki adni, vagy vissza lehet vonni az egészet). Ez már önmagában sokkal nehezebbé teszi az elcserélését, mint az újonc szerződésével játszó Taylorét, így eddig nem is nagyon volt érdeklődő iránta, azonban friss hír, hogy a Dolphins bejelentkezett iránta (via TheAthletic), és a Miami láthatóan szeretne magának egy futót, hiszen Dalvin Cook után Jacobs mellett Jonathan Taylor kapcsán is érdeklődtek.

A 24 éves játékos 2019-ben 1/24-es volt. Bár karrierje első három évében 3087 yardot és 28 TD-t szerzett 43 meccsen, Josh McDanielsék tavaly mégsem hívták le az ötödik éves opcióját. Ezt a futó 1653 futott- és 2053 scrimmage yarddal  – mindkettő a legtöbb volt a ligában –, valamint 12 TD-vel hálálta meg, aminek köszönhetően Pro Bowler és All-Pro lett.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!