Connect with us

Hír

Az Eagles elvesztett, a Falcons kivágott egy linebackert

Szerencsére nem volt még sok fontos sérülés az edzőtáborok és az előszezon során, de azért az Eagles most elveszítette az egész szezonra linebackerét és fontos special team játékosát. Több forrás is megerősítette, hogy Shaun Bradley-nek elszakadt az Achillese a Ravens elleni előszezon-meccsen.

Bradley-t a 2020-as draft hatodik körében választotta ki az Eagles, és 45 meccsen szerepelt a csapatban. A védelembe nem tudta beverekedni magát, mindössze 131 snapet kapott a defense-ben, viszont a speciális egységnek fontos tagja volt, 878 snapen is pályára lépett és jól teljesített. Ha a védelemből nem is, innen hiányozni fog.


A Falcons mindeközben kivágott egy linebackert, méghozzá a 2020-as negyedik körös Mykal Walkert. Újoncként is egész nagy szerepet kapott már, és a PFF elit coverage értékelést adott neki a szezon során, így bizakodóak lehettek a csapat szurkolói. Másodévesen megsérült, de tavaly kezdőnek számított, habár itt már koránt sem teljesített olyan jól. Idén új edzői stábja lett a Falconsnak, és a jelek szerint Walker nem tudta őket lenyűgözni. Ennek ellenére meglepő a kivágása, a legtöbben harmadik számú LB-nek gondolták a depth charton.

Idén érkezett Kaden Elliss a posztra, aki elvette előle a kezdőt (a másik kezdő a tavaly draftolt Troy Anderson), de ettől még Walker egy jó csere lehetett volna. Érdekesség, hogy a csapat tegnap leigazolta a USFL idei szezonjának legjobb védőjét, a linebacker Frank Gindát, az ő érkezése jelentette a szöget Walker koporsójába. Pedig voltak draftolatlan és hátsó körös linebackerek is a keretben, akiket meneszteni lehetett volna.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!