Connect with us

Hír

Ezen a héten Mayfield, jövő héten Trask kezd a Buccaneersben

Idén nincs túl sok edzőtábori csata irányító poszton, az egyedüli valós harc Tampa Bayben van Baker Mayfield és Kyle Trask közt. A Pewter Report információi szerint pedig Baker Mayfield kapja meg az első lehetőséget a bizonyításra, ő lesz a kezdő a csapat első előszezon-meccsén a Steelers ellen. Jövő héten a Jets ellen viszont Trask vezeti majd ki a csapatot a pályára.

Az edzőtábor során felváltva kaptak első csapatos snapeket, így nem meglepő, hogy az előszezonban is megosztják majd a munkát. A csata egyáltalán nem eldöntött, hiszen egyikük sem tudott kiemelkedni a tábor alatt. Mayfield az első kilenc edzésen 7 interceptiont is dobott, míg Trask csak kettőt, ellenben Mayfield több nagy játékot is csinált meg. Szóval mindkettejük mellett vannak pro és kontra érvek.

A Buccaneers az első két meccs után dönt majd arról, hogy a Ravens ellen az előszezon utolsó fordulójában ki legyen a kezdő, és jó eséllyel ő vezeti majd ki a pályára a csapatot az alapszakasz elején is.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
2023-08-09 05:38

Azért Mayfield fumble gondjai(meg az arra kapott fikázás) nem sok jót sejtetnek neki,egy olyan csapatban ahol a labdatartás az első.
Forma alapján abszolút megtanulta a féregtől azt Trask,hogy még mindig a konzisztens pocket passing az alapja egy megbízhatóan kezdő irányítónak.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x