Connect with us

Hír

Jimmy Grahamet letartóztatták, pedig csak rohamot kapott

Jimmy Grahamre pénteken kihívták a rendőröket, mert gyanúsan viselkedett az utcán. A tight end diszorientált volt és ellenállt a kiérkező rendőröknek, így végül le is tartóztatták. Később azonban kiderült, hogy Graham nem azért viselkedett furán, mert kábítószert fogyasztott, hanem mert rohamot kapott.

A Saints az esettel kapcsolatban kiadott egy közleményt, amiből kiderült, hogy nem sokkal a letartóztatása után Grahamet elvitték a helyi kórházba, ahol az éjszakát megfigyelés alatt töltötte. Szerencsére nincs komoly problémája, már a csapattal van és folytatja a felkészülést.

A novemberben 37 éves Graham 2010-ben a Saints harmadik köröse volt és nagyon hamar elit tight enddé nőtte ki magát. Újoncként még nem sok vizet zavart, de az azt követő négy idényben 4396 yardot és 46 TD-t kapott el, gyakorlatilag egy szinten teljesített Rob Gronkowskival. Ennek ellenére a csapat elcserélte Seattle-be, ahol lehúzott három korrekt szezont, majd két év szenvedés következett Green Bayben és Chicagóban. Legutóbb 2021-ben volt csapata, akkor 15 meccsen 14 elkapásból 167 yardot és három TD-t szerzett a Bearsben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!