Connect with us

Hír

A Brownsnál bíznak Jerome Fordban, de azért megvizsgálnak más opciókat is

Nick Chubb horrorsérülése után elég vékony lett futóposzton a Browns. Jelenleg a csapat legjobb RB-je a tavalyi ötödik körös Jerome Ford, és bár a főedző Kevin Stefanski kedden kijelentette, hogy a másodéves támadó lesz a gárda kezdője, a mindig jól értesült Mary Kay Cabot szerint a menedzsment más opciókat is megvizsgál.

Az egyik lehetséges jelölt a poszt megerősítésére Cam Akers. A Rams korábbi második körös játékosa megint kijátszotta magát a csapatból, így egy 6-7. körös pickért mozdítható lenne. Tavaly 15 meccsen 786 yardig jutott, ami nem túl biztató, ellenben a szezon utolsó három meccsén átlépte a 100 yardos határt – kis szerencsével egy átlagon felüli opciót jelenthetne a Brownsnak.

A másik potenciális célpont Kareem Hunt. A még mindig csak 28 éves támadó 2017-ben a Chiefs harmadik köröse volt, újoncként vezette a ligát futott yardokban. Pályán kívüli ügyei miatt azonban 2018-ban kivágta a KC, a Browns viszont adott neki egy esélyt és az elmúlt négy szezont Clevelandben töltötte. Tavaly mind a 17 meccsen szerepelt, 678 scrimmage yard és 4 TD került a neve mellé. Maximum 2-3 millió dollárért jó vétel lenne.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!