Connect with us

Hír

Sean McVay: Cam Akers akkor sem tér vissza, ha nem sikerül elcserélni

Végérvényesnek tűnik a Rams és a futó Cam Akers közötti szakítás. A csapat nyíltan árulja a támadót, a visszatérés pedig nem opció, árulta el a főedző Sean McVay egy korábbi sajtótájékoztatón.

“Úgy érzem, egyértelműen elmondtuk neki és az ügynökének, hogy mit gondolunk a szituációról. Jót beszélgettünk és úgy érzem, jó eséllyel el tudjuk Akerst cserélni. A visszatérésre nincs lehetőség, akkor sem folytatjuk a közös munkát, ha nem sikerül cserepartnert találni.”

Akers 2020-ban második körösként került a Ramshez. Újoncként nagyszerűen teljesített, a Super Bowl győzelemből is kivette a maga részét (még ha olyan sokat nem is tett hozzá a sikerhez), de a különböző sérülések és a inkonzisztens játék miatt nem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket. A szerződése az idény végén lejár, a csapat nagyjából 1-1,2 millió dollárt spórolhat meg az elcserélésével, az érte kapott ellenérték viszont legjobb esetben is egy 6-7. körös pick lehet.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
reszelo.aladar
reszelo.aladar
2023-09-20 11:28

MIilyen bátor dolog ezt így kijelenteni, amikor 2 forduló alatt eddig 2 TOP10-es futó és egy QB legendának jött el a szezon vége…

camillo 7777
2023-09-20 14:08

Szerintem jön apróért az Eaglesbe

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x