Connect with us

Hír

A Patriots és a Texans fiatal cornere is komolyabban megsérült

Megsérült a tavalyi drafton 1/3-ra kiválasztott cornerback, Derek Stingley. A Texans védőjének a combhajlítójával akadtak problémái és Aaron Wilson információi szerint IR-re is fogják tenni, amivel minimum 4 hét kihagyás vár rá, azonban várhatóan 6-8 hét lesz a felépülési ideje.

Stingley tavaly nem tudott felnőni a draftpozíciójához, az eggyel mögötte választott Sauce Gardner sokkal jobb újonc évet hozott le, de azért a Texans üdvöskéje is mutatott biztató dolgokat. Így volt ez az idei első két meccsen, azonban most egy ideig nem látjuk majd a pályán. A Texans secondaryjét elég nagy csapások érik mostanság, hiszen Stingley mellett megsérült már a két safety Jalen Pitre és Jimmie Ward, illetve a slot corner Tavierre Thomas is, szóval az öt fős kezdőből négyen kiestek.

Stingley-t vélhetően Shaq Griffin helyettesíti majd Steven Nelson túloldalán.


A Patriotsnál is megsérült egy másodéves cornerback, Marcus Jones egy Dolphins ellen összeszedett labrum-szakadás miatt kerül IR-re, tehát neki is minimum négy meccset kell kihagynia, de elképzelhető, hogy tovább lesz maródi.

New Englandben sem túl egészséges a secondary, hiszen Jack Jones IR-en kezdte az évet és Jonathan Jones is kihagyta az előző találkozót. Mondjuk legalább az újonc Christian Gonzalez jól játszik, de mellette Shaun Wade vagy Ameer Speed kezdhet a szélen, esetleg visszamozgathatják Jalen Millst safetyből.

A Patriots 0-2-vel kezdte az idényt, szerencséjükre most vasárnap a Jets ellen kevés minőségi passzjátékra számíthatnak Zach Wilsontól.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!