Connect with us

Hír

Carson Wentz és Matt Ryan is bepróbálkozott a Jetsnél

Aaron Rodgers sérülése után üresedés lett a Super Bowlra is esélyes kerettel rendelkező Jetsnél, ami több jelenleg munkanélküli irányító fantáziáját is megmozgatta, állítja Jay Glazer. A hírek szerint Carson Wentz és Matt Ryan is felkereste a csapatot, hogy felajánlja a szolgálatait, de a Jets mindkét QB-t visszautasította.

A 38 éves Ryan nagyon rosszul öregedett. Már az utolsó szezonjai sem voltak különösen jók a Falconsban, de a Coltsban teljesen összezuhant a játéka. A karereje eltűnt és sorra halmozta a rossz döntéseket, aminek köszönhetően többször is padra került, az idényt pedig 3057 yarddal, 14 TD-vel és 13 INT-vel fejezte be hat extra dobás és 23 turnovert érő passz mellett. Ami a már 30 éves Wentzet illeti, ő néhány rövidebb fellángolást leszámítva soha nem volt különösebben jó irányító. 2020 és 2022 között három csapatnál (Eagles, Colts, Commanders) sikerült csúnyán felsülnie, egyértelműen nem kezdő kaliber.

Valahol tehát érthető, hogy miért mondott nekik nemet a Jets. Ugyanakkor Zach Wilson még náluk is rosszabb opció, amit múlt vasárnap a Patriots ellen is bizonyított, így nem kizárt, hogy hamarosan meggondolja magát a menedzsment.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group