Connect with us

Hír

Davante Adams: Nincs időm egy elvesztegetett szezonra!

A Raiders sorozatban második meccsét veszíti el és nem úgy tűnik, hogy ebből idén nagy menetelés lesz. A már korábban is elégedetlenkedő Davante Adams nem is titkolta az elégedetlenségét, a mérkőzés után újságírói kérdésre azt nyilatkozta, hogy

“Nincs nekem időm arra, hogy a Raiders kitalálja, hogyan építhet győztes kultúrát. Nem fér bele a mentalitásomba, hogy erre áldozzuk az egész idényt.”

Adams továbbra is elit szinten játszik, a Steelers ellen 172 yardot és két TD-t szerzett, a szezonban pedig már 322 yardnál és három TD-nél jár. Szinte bármelyik csapatban első számú lehetne, lassan 31 évesen pedig már nincs túl sok jó év a tankjában, így érthető, hogy nem akar elszórakozni még egy idényt.

Az elcserélése nem egyszerű, de nem is lehetetlen: idén 3-4 milliót spórolna a lépéssel a csapat, ellenben jövőre maradna utána 23,5 millió dollárnyi halott pénz. Viszont ezt a 23,5 milliót akkor is be kellene nyelni, ha a szezon után próbálná meg értékesíteni a Raiders (nem úgy néz ki, hogy hosszú távon ez a kapcsolat működni fog), és bőven elképzelhető, hogy most magasabb árat kaphatnának érte egy contendertől.

6 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
2023-09-26 14:14

“Nincs időm egy elvesztegett szezonra”.
Úgy érti, még egyre? Mert innen a tavalyi is annak tűnik…

Zoard
Zoard
2023-09-26 11:56

Azon kívül hogy Carral játszon együtt, semmi értelme nem volt ennek az elmenetelnek.
Ha Carr marad akkor sem állnának sokkal jobban, szóval hogy elvesztegeti az éveit, ez benne volt akkor is amikor csapatot váltott.
Érthető hogy frusztrált, de hát ez a döntése következménye.
Jó lenne látni egy jó csapatban

bjeela
bjeela
2023-09-26 11:00

Na, jó, hát ha annyira kell neki az a kicseszett gyűrű, akkor egye penész, átjöhet hozzánk.

camillo 7777
2023-09-26 09:19

Ha az eredmények a fontosak, nem a pénz, akkor lehet nem oda kellett volna mennie.

Snagal
Snagal
2023-09-26 09:14

“minek ment oda”

Staten Island
Staten Island
2023-09-26 08:14

Pont ez volt az egyik gondolatom a Steelers meccs után, hogy az ember még mindig annyira jó, hogy ki kéne menekíteni Vegasból. Aztán elgondolkodtam, hogy hova kéne igazán és kinek van rá pénze, vicces módon a KC, GB kettős jutott eszembe, előbbi most szabadított fel pénzt, viszont a cserének nincs realitása, utóbbi meg :) Mike Williams sérülése miatt LA-be is kéne, de ugyanaz a probléma. A Jaxnél már van egy sztárelkapó fizetés, nem hiszem, hogy sznének ennyit a posztra áldozni, de a jelenlegi játékhívás mellett talán mindegy is. Detroitban nem látják nagy problémának a skillszemélyzetet ha Williams is visszatér, pedig az eddigiek alapján nagyon kéne nekik Adams. Clevelandben dettó elégedettek, Hopkinsért sem mentek. A Titansnél poén lenne a Hopkins-Adams kettős, de látva a hétvégi támadó produkciót nem tudom mennyire lennének kihasználva. New Orleansban nem hiszem, hogy létezik még felszabadítható pénz, persze ott ez csak egy fogd meg a söröm-challenge, viszont jövőre csak öt draftpickjük van. Minnesota a védelem és a bakizások miatt jelenleg nem előrelépés Adams számára, ahogy a többi csapat sem, vagy tele a WR-szoba. Az egyetlen opció ahova kéne, talán lenne értelme (több, mint Vegasnak) és vmennyi realitását látom az a Boys, ha van átalakítható pénz. Persze úgy kell számolni, hogy egy első kör az ára.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x