Connect with us

Hír

Davante Adams: Nincs időm egy elvesztegetett szezonra!

A Raiders sorozatban második meccsét veszíti el és nem úgy tűnik, hogy ebből idén nagy menetelés lesz. A már korábban is elégedetlenkedő Davante Adams nem is titkolta az elégedetlenségét, a mérkőzés után újságírói kérdésre azt nyilatkozta, hogy

“Nincs nekem időm arra, hogy a Raiders kitalálja, hogyan építhet győztes kultúrát. Nem fér bele a mentalitásomba, hogy erre áldozzuk az egész idényt.”

Adams továbbra is elit szinten játszik, a Steelers ellen 172 yardot és két TD-t szerzett, a szezonban pedig már 322 yardnál és három TD-nél jár. Szinte bármelyik csapatban első számú lehetne, lassan 31 évesen pedig már nincs túl sok jó év a tankjában, így érthető, hogy nem akar elszórakozni még egy idényt.

Az elcserélése nem egyszerű, de nem is lehetetlen: idén 3-4 milliót spórolna a lépéssel a csapat, ellenben jövőre maradna utána 23,5 millió dollárnyi halott pénz. Viszont ezt a 23,5 milliót akkor is be kellene nyelni, ha a szezon után próbálná meg értékesíteni a Raiders (nem úgy néz ki, hogy hosszú távon ez a kapcsolat működni fog), és bőven elképzelhető, hogy most magasabb árat kaphatnának érte egy contendertől.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group