Connect with us

Hír

Furcsa dolgok történnek Chicagóban: lemondott a Bears védőkoordinátora

A Bears az eddigi szezon talán legkatasztrofálisabb csapata. A támadósor romokban, Justin Fields már az edzői stábot is kritizálja a sajtótájékoztatóján, de a védelem is a liga aljához tartozik. Ráadásul most furcsa körülmények közt lemondott a védőkoordinátor Alan Williams is, aki már az előző hetet sem töltötte a csapatnál.

A hivatalos közlemény szerint az egészségére és a családjára akar koncentrálni, de ez azért eléggé sablonszövegnek hangzik, főleg a pletykák közepette. A Chicago Tribune beszámolója szerint az újságírók abban a tudatban voltak a csapat körül, hogy Williams távolléte nem egészségügyi vagy családdal kapcsolatos. Matt Eberflus sem mondott semmi ilyesmit, azt sem tudta megerősíteni még a lemondás előtt, hogy Williams a csapat alkalmazásában áll vagy sem.

Olyan pletykák is felröppentek, hogy a rendőrség és az FBI átkutatta Williams házát és a Bears létesítményét is, habár utóbbit a Bears hivatalos közleményben cáfolta (aztán hogy ez valami technikai dolog, hogy nem pont úgy történt, vagy egyáltalán nem történt semmi, azt nem tudni). Ennek a házkutatásnak az okát egyelőre nem tudni, de az insiderek kinyilatkoztatásaiból úgy tűnik, valami nagyon nincs rendben.

Azt egyelőre nem tudni, ki lesz a csapat védőkoordinátora, bár vélhetőleg a főedző Matt Eberflus veszi át a feladatokat.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!