Connect with us

Hír

Eltiltották a Saints kezdő safetyjét, kidőlt a Bears kezdő LT-je

Az NFL három mérkőzésre eltiltotta a Saints kezdő safetyjét, Marcus Maye-t, méghozzá tiltott szerek használata miatt. A védőt augusztusban hat hónap próbaidőre ítélték ittas vezetés vétsége miatt (még 2021-ből), ennek folyománya a mostani eltiltás. A helyettese az ötödik körös újonc Jordan Howden lehet Tyrann Mathieu párjaként. Maye így a Packers, a Buccaneers és a Patriots ellen nem fog tudni pályára lépni.


A Bearsnek elég pocsék hete van, nem elég a két csúnya vereség, Justin Fields az edzőket hibáztatja, a védőkoordinátor titokzatos okok miatt lemondott a posztjáról, és még a kezdő bal oldali tackle-jüket is elvesztették. Braxton Jones ugyanis IR-re került egy nyaksérülés miatt, így minimum 4 meccs kihagyás vár rá, de ez akár több is lehet. Vélhetően a 2021-es ötödik körös Larry Borom vehet át a helyét.


A Raiders NFI-, azaz nem futball sérülés listára tette a pass rusher Chandler Jonest, aki így kvázi fizetés nélküli szabadságra került. Arról nem tudni, hogy valóban van-e valamilyen sérülése a védőnek, egyes pletykák szerint inkább mentális problémája lehet, de nehéz megmondani az igazságot innen távolról, miközben Jones a közösségi médiában kritizálja a vezetőséget. Elképzelhető, hogy többet nem látjuk már a Raidersben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!