Connect with us

Hír

A 9. fordulóban még biztosan Joshua Dobbs kezd a Cardinalsban

Kyler Murray az előző héten már teljes edzésmunkát végzett, jelenleg pedig naponta vizsgálják felül az állapotát, ami általában azt jelenti, hogy nagyon közel a visszatérés. A Cardinals főedzője, Jonathan Gannon azonban lehűtötte a kedélyeket és kijelentette, hogy a korábbi 1/1-es QB a 9. fordulóban még biztosan nem fog kezdeni, a héten még Joshua Dobbs fogja vezetni a támadósort.

Murray egy tavalyi ACL-sérülésből lábadozik és még mindig PUP-listán van, ahonnan november 8-ig lehet levenni. Siettetni nincs értelme a visszatérést, az 1-7-es Cardinals esélytelen a rájátszásra, a szerethető vesztes szerepét pedig tökéletesen hozza Dobbs, aki a Ravens elit védelme ellen 208 yardot és két TD-t passzolt két interception, illetve egy futott TD mellett.

A korábbi 1/1-es helyzete azért is érdekes lesz, mert még szűk két napig lehet cserélni. Ugyan a Cardinals állítólag vele tervez, de például a Falcons vagy a Vikings elég sokat nyerhetne Murray-vel. Nem valószínű egy csapatváltás, de jó eséllyel gyakran találkozunk ilyen pletykákkal a trade határidő lejártáig.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!