Connect with us

Hír

A Broncos kivágta Frank Clarkot!

A Broncos idén igazolta le a csoportrivális Chiefstől távozó pass rusher Frank Clarkot, aki egyébként nem játszott a csütörtök esti rangadón volt csapata ellen. És vélhetően már nem is fog játszani a denverieknél.

UPDATE: A Broncos végül kivágta a pass rushert.

A Broncos rávette a pass rushert egy fizetéscsökkentésre, Clark így lemondott 1,69 millió dollárról, amivel gyakorlatilag egy cserét próbálnak meg elősegíteni. Field Yates információi szerint ugyanis a csapat megpróbálja elcserélni a védőt, de ha ez nem jön össze, akkor ki fogják vágni.

Clarknak két meccsen mindössze 36 snap jutott Denverben, egyrészt sérülés miatt, másrészt mert a fiatalok kiszorították. A tavalyi második körös Nik Bonitto és a két évvel ezelőtti hetedik körös Jonathon Cooper is jobb teljesítményt nyújtott, ráadásul hamarosan visszatér Baron Browning is, így igazából Clark gyenge teljesítményére nem sok szüksége van a Broncosnak.

Az jó kérdés, hogy ki cserélhet érte. A Jaguars állítólag érdeklődik pass rusherek iránt, de nem tudni épp Clarkra vetnék-e ki a hálójukat. Playoffért küzdő csapatoknál a Ravens vagy a Falcons is szóba jöhet akár hiányposztot nézve, de sokat azért nem érdemes remélni a pass rushertől. Értelemszerűen a Broncos sem remélhet sokkal többet egy 6-7. körös pickcserénél.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!