Connect with us

Hír

Cousinst nem érdeklik a trade pletykák

A Vikings 1-4-gyel kezdte a szezont, Justin Jefferson is minimum 4 meccset kénytelen lesz kihagyni, szóval egyre erősebbek a pletykák, hogy a csapat megpróbálhat kicsit jobban földbe állni egy jobb draft pick reményében. Így felvetődhet az irányító Kirk Cousins elcserélése is, akivel már nem számolnak hosszú távon és az év végén lejár a szerződése.

Sok ismeretlenes ez az egyenlet jelenleg (ki akarna és tudna érte cserélni, a Vikings mennyiért lenne hajlandó eladni, stb.), a legnagyobb kérdőjel viszont az, hogy Cousins hová hajlandó elmenni. A szerződésében ugyanis van egy no-trade kikötés, tehát bármilyen cserét megvétózhat, azaz gyakorlatilag ő dönti el, hová akar menni, ha egyáltalán szeretne távozni.

Ő viszont egyáltalán nem gondolkodik semmi ilyesmiben.

“Csak a Bears elleni meccsre fókuszálok, hogy ezen a héten 1-0 legyen a mérlegünk. Ezen kívül semmi más nem elég fontos, hogy időt és energiát fordítsak rá.”

– mondta az irányító az ESPN-nek. Ez persze nem meglepő attól az embertől, aki arra sem hajlandó időt és energiát áldozni, hogy mit vegyen fel, ezt a feladatot kiosztja a feleségének.

Persze ha esetleg a Vikings közel kerülne egy cseréhez, akkor már foglalkoznia kellene ezzel Cousinsnak. Az viszont könnyen lehet, hogy nem akar távozni Minnesotából, hiszen az költözéssel jár (és vélhetően fél éven belül egy újabbal), itt megvan most a kényelmes élete, ráadásul az sem biztos, hogy eligazolva máshová feljebb menne az értéke a jövő évi piacra lépés előtt. Szóval elképzelhető, hogy a Vikings akkor sem tudja elcserélni, ha egyébként szeretné.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group