Connect with us

Hír

A Commandersnél a mai meccstől függ, hogyan állnak a trade határidőhöz

A Commanders jelenleg 3-4-es mérleggel áll az NFC East harmadik helyén. Nem meglepő módon sok pletyka röppent fel arról, hogy árulhatják játékosaikat a kedd esti határidő előtt, kiváltképp igaz ez a két pass rusherre, Montez Sweatre és Chase Youngra, ugyanis kettejüket együtt szinte biztosan nem tudják majd megfizetni. Albert Breer információi szerint viszont attól függ, hogy tényleg el fogják-e adni valamelyiküket, hogy milyen eredménnyel zárul a ma esti Eagles elleni mérkőzés.

Ha valóban így van, az nem valami okos csapatépítési filozófiára vall, tekintve hogy nem igazán érdemes hosszútávú döntéseket meghozni az alapján, hogy valaki 4-4-es vagy 3-5-ös mérleggel áll. A Commanders így sem, úgy sem lesz komoly tényező idén, semmi értelme nem lenne csak azért megtartani mindkettejüket, hogy azzal 1-2 győzelemmel többet szerezhessenek és legjobb esetben is hamar kizúgjanak a rájátszásból.

Állítólag egyébként egy második körös picket kérnek mindkét pass rusher esetében és a PFT információi szerint olyan pletykák vannak a ligában, hogy a Bears cserélhet Youngért a keddi határidő előtt. A chicagóiak tavaly is feladtak egy második körös picket a határidő előtt, akkor az elkapó Chase Claypoolért, amiből nagyon rosszul jöttek ki. Most is furcsa lenne, ha kettő (talán három) győzelemmel állva vásárlók lennének a határidőnél. Persze pénzük lenne Youngra hosszú távon, szóval teljes őrültség nem lenne azért a részükről.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group