Connect with us

Hír

A Titansnél azt mondták Derrick Henrynek, nem tervezik elcserélni

A Titans úgy tűnik idén nem jut sehová, 2-4-es mérleggel csoportjuk utolsó helyén állnak és Ryan Tannehill sem bevethető. A kiváló safety Kevin Byard elcserélése pedig végképp azt mutatja, hogy készek belekezdeni egy újjáépítésbe. Azonban Adam Schefter információi szerint megmondták a sztárfutó Derrick Henrynek, hogy nem tervezik elcserélni a keddi határidő előtt. Azt viszont az ESPN insidere is hozzáteszi, hogy ez nem feltétlen jelenti, hogy nem is fogják elcserélni.

Henry elcseréléséről már a holtszezonban is volt szó, állítólag már akkor is körbenézett a piacon a Titans ezzel kapcsolatban, de nem talált megfelelő ajánlatot. Kérdés mi lenne pontosan ez az ajánlat, de a sztárfutó iránt többen is érdeklődtek most szezon közben, leghangosabban a Ravensről lehetett hallani, de például a Cowboys is felmerült pletyka szinten.

Egy klubikon elcserélése sosem egyszerű, hiszen valamilyen szinten a szurkolókat is figyelembe kell vennie a csapatnak a döntések meghozása során, de ezen kívül bőven van logika Henry elcserélésében, hiszen idős már, és a harmadik körben draftolt Tyjae Spears elég jól teljesített eddig megosztott szerepben, szóval lenne is utánpótlás az egyértelműen újjáépítő csapatban, ahol Henrynek már nem sok logikus helye van.

Schefter szerint hétfőn meg kellene történnie egy cserének, hogy az átvevő csapatnak még legyen lehetősége módosítani a futó szerződését, amire magyar idő szerint hétfő este 21 óráig van lehetőségük csapatoknak.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!