Connect with us

Hír

A Panthers elkapót akar szerezni a trade határidő előtt

A Panthers idén megszerezte az 1/1-es picket és ezzel Bryce Youngot, ám ez többek közt DJ Moore-ba került, így jelenleg nem igazán vannak elszakadni képes és használható elkapóik: Adam Thielen, DJ Chark és Jonathan Mingo alkotja a kezdő WR-triót, a Panthers pedig még egyetlen egy 25 yardos passzjátékot sem tudott összehozni a szezonban. Ezen szeretne a csapat javítani, ugyanis Young egyelőre eléggé elveszettnek tűnik a pályán, és értelemszerűen a Panthers szeretné segíteni a fiatal QB-ját.

Ian Rapoport információi szerint a carolinaiak szeretnének cserélni egy kezdő elkapóért, több csapatot is felhívtak már ezzel kapcsolatban. Az jó kérdés, hogy kit és mivel tudnának megszerezni, hiszen a jövő évi első körös pickjüket odaadták a Bearsnek (jelenleg ez az 1/2 lenne), ennél sokkal olcsóbban pedig nehéz minőségbeli előrelépést elérni.

A Raidersnél Davante Adams lehetne talán eladó, de ő biztos drágább lenne egy második körös picknél. Esetleg a Broncosnál lehet eladó Courtland Sutton vagy Jerry Jeudy, talán ők tűnnek a leginkább elérhető és talán előrelépést jelentő opciónak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!