Connect with us

Hír

A Bears eladná Claypoolt, egy 5. vagy 6. körös picket kér érte

A Bears tavaly egy 2. körös pickért szerezte meg Chase Claypoolt a Steelerstől, ami végül a 2. kör első pickje lett (32. overall, amivel a cornerback Joey Porter Jr.-t választották). Az elkapó borzasztóan teljesített Chicagóban, olyannyira, hogy most vasárnap a Broncos ellen egészségesen sem fért be a meccsnapi aktív 46 fős keretbe. Sőt, a kapcsolat is elmérgesedett, ugyanis a csapat megmondta neki, hogy nem is kell kijönnie a stadionba, maradjon csak szépen otthon.

Mindeközben Jordan Schultz információi szerint a Bears szeretné elcserélni Claypoolt és állítólag egy 5-6. körös picket kérnek érte. Ryan Poles general manager aktívan próbálja árulni a támadót, de nehéz elképzelni, hogy egy két évvel későbbi kondíciós hetedik körös picknél többet kapjon érte a Bears, főleg a most vasárnapiak fényében.

Claypool tavaly a 8. fordulóban csatlakozott a Bearshez, azóta 191 yardot és egy TD-t szerzett mindössze, ráadásul a motiváltságával is gondok akadtak, láthatóan semmi kedve nem volt blokkolni a pályán. Múlt héten még azt is kijelentette, hogy rosszul használják őt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!