Connect with us

Hír

Brian Hoyer kezd holnap a Raidersben!

Azt már tudtuk, hogy Jimmy Garoppolo nem lesz bevethető a Bears elleni vasárnapi találkozón a hátsérülése miatt, az viszont eddig kérdés volt, hogy a veterán Brian Hoyer vagy az újonc Aidan O’Connell fog kezdeni a helyén. A TheAthletic beszámolója szerint Hoyer lesz az, aki volt csapata ellen kivezetheti a Raiderst a pályára.

Hoyer volt az, aki beállt csereként múlt héten Garoppolo sérülése után, viszont legutóbb O’Connell kezdett, amikor egy egész meccset ki kellett hagynia Jimmy G-nek a agyrázkódása miatt. A fiatal akkor nem játszott jól, ellenben Hoyer a vegasiak idei szezonjának legszebb passzát eresztette el a Patriots ellen, szóval nem volt nagy meglepetés, hogy végül mellette döntöttek.

A 37 éves Hoyer legutóbb 2576 napja, tehát 2016. október 2-án nyert utoljára kezdőként, akkor épp a Bears színeiben a Lions ellen – ugyanebben a stadionban, ahol most is játszani fog. Azóta 0-12 a mérlege kezdőként, most ezen szeretne javítani. Hoyer 2016-ban 5 meccsen volt kezdő a Bears színeiben, amikor ő lett a franchise egyetlen irányítója, aki zsinórban négy meccsen is 300+ yardot passzolt.

A chicagóiaknál is csereirányító lesz egyébként, Justin Fields ujjsérülése miatt a draftolatlan újonc Tyson Bagent fog kezdeni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!