Connect with us

Hír

Jared Goff a forduló legjobbjai között

Az NFL szokás szerint kiosztotta a hét legjobbjainak járó elismeréseket. Nézzük, kik részesültek az elismerésben a hatodik fordulóban.

AFC

A legjobb támadó a Dolphins futója, Raheem Mostert lett, aki a Panthers ellen 132 total yardot és három TD-t tett a közösbe. A Texans talán kisebb meglepetésre legyőzte a Saintset, a győzelemben pedig nagy szerepe volt a linebacker Blake Cashmannek, aki 15 tackle mellett két leütött passzal és két negatív yardos szereléssel vétette észre magát. A legjobb ST-játékos pedig a Browns rúgója, Dustin Hopkins lett, aki a csapat 19 pontjából 13-at szerzett a 49ers elleni győzelem során.

NFC

Az NFC legjobb támadójának Jared Goffot választották (jó hete van, nálunk második csapatos All-Pro és MVP-jelölt lett a héten). A Bucs ellen 353 yardot és két TD-t passzolt INT nélkül, a Lions pedig többek között neki is köszönhetően 5-1-es mérleggel áll. A labda másik oldalán a linebacker Jordan Hicks teljesített a legjobban, aki többek között egy 43 yardos fumble return TD-vel, 10 tackle-lel és egy INT-vel vette ki a részét a Bears legyőzéséből. A legjobb ST-játékosnak pedig a Commaders visszahordóját, Jamison Crowdert választották, aki egy 61 yardos punt returnért vihette haza a díjat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!