Connect with us

Hír

JC Jackson nem volt hajlandó pályára lépni a Chargersben az előző fordulóban

JC Jackson az elmúlt évek legnagyobb bust igazolása: a Patriots elit cornerét tavaly 5 évre 82,5 millió dollárért igazolta le a Chargers, egy évvel később pedig már vissza is került New Englandbe egy hátsó körös pick-csere keretein belül. A felsülésének több oka is volt, például nagyon nem volt szerencséje a sérülésekkel, ugyanakkor messze csak nem ezen múlt a dolog.

BREAKING: A Chargers visszaküldte JC Jacksont a Patriotshoz!

Ian Rapoport és Tom Pelissero információ szerint Jackson hiába volt teljesen egészséges a Chargers negyedik heti meccsén, nem volt hajlandó pályára lépni a Raiders ellen. Különböző források szerint a cornert akkor küldték volna fel a pályára, amikor a csapattárs Michael Davis megsérült a harmadik negyedben (Jackson nem játszott az első két negyedben). Ő viszont erre egyszerűen nemet mondott többek között arra hivatkozva, hogy nem melegített be rendesen.

Ekkor már ugye a harmadik negyedben jártunk, tehát ez nem lehetett valós kifogás. Pláne nem úgy, hogy a védő kibomlott cipőfűzővel mászkált a kispadnál, magyarán még csak kísérletet sem tett arra, hogy játékra alkalmas állapotba hozza magát szükség esetére. Ezek után alighanem jogosan telt be a pohár a Chargersnél: Jacksont többet nem kérték meg arra, hogy játsszon a Raiders ellen, majd nem sokkal a meccs után el is cserélték.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!