Connect with us

Hír

Kiesett a Bills tight endje, a Seahawks pass rushere és a Browns futója is

Szerencsére nem volt tele nagynevű sérültekkel a 7. forduló, de azért így is kidőltek páran. 

A Billsnél a tight end Dawson Knox-ra nem számíthatnak egy ideig, ugyanis meg kell műteni a csuklóját. Azt egyelőre Sean McDermott sem tudta megmondani, hogy mennyit kell majd kihagynia pontosan. A Bills sok két tight endes felállással operált eddig, vélhetően ez jelentősen visszaesik majd, ellenben előtérbe kerülhet az első körös újonc Dalton Kincaid, akinek Knox hiányában 75 yardja volt a hétvégén.


A Seahawks elvesztette a legjobb pass rusherét, Uchenna Nwosut, akinek ki kell hagynia az egész szezont a mellizom-sérülése miatt. Nélküle elég halovány a pass rush, habár Boye Mafe mutat életjeleket, de mellette Darrell Taylor és az újonc Derick Hall maradtak, így nem lenne teljesen meglepő, ha cserélnének egy passzsiettetőért a jövő keddi határidő előtt.


A Brownsnak a futókkal van idén problémája, hiszen Nick Chubb az egész szezonra kidőlt, most pedig a helyettesének, Jerome Fordnak kell pár hetet kihagynia a bokája miatt. A helyén Kareem Hunt kapja majd a legtöbb szerepet, mellette Pierre Strong kerülhet még pályára.


A Packersnél több játékos is megsérült a Broncos ellen, egyelőre a safety Darnell Savage-ről derült ki, hogy több hét kihagyás vár rá a vádlisérülése miatt és akár IR-re is kerülhet. A korábbi elsőkörös játékos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket és év végén lejár a szerződése. Hiányában Jonathan Owens lehet majd Rudy Ford párja.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!