Connect with us

Hír

Marvin Jones távozik a Lionstől, IR-re került Zack Ertz, visszavonul Chase Winovich

Rövidhíreink következnek. 

Marvin Jones családi okokra hivatkozva távozott a Lions gárdájától. Részletek nem derültek egyelőre ki, lehet nem is fognak igazából. A 33 éves elkapó idén 35 yardig jutott mindössze a csapatnál, már hétvégén sem játszott a Ravens ellen.


A Patriotsnál kiderült, hogy a cornerback és visszahordó Marcus Jones idén már nem fog pályára lépni. A tavalyi harmadik körös védő két meccs után sérült meg, IR-re is került, most pedig arról érkezett hír, hogy olyan súlyos a labrum sérülése, hogy nem is fog visszatérni a szezonban. A csapat emellett kivágta az irányító/elkapó Malik Cunninghamet is.


A Cardinals IR-re tette Zach Ertzöt a combsérülése miatt, így minimum négy meccs kihagyás vár rá. Idén 187 yard és egy TD került a 32 éves játékos neve mellé. Távollétében Trey McBride kaphat nagyobb szerepet.


A Dolphins aktiválta a cornerback Nik Needhamet a PUP listáról, így idén először pályára léphet a hétvégén. Rossz hír azonban a csapat háza tájáról, hogy IR-re kellett tenni a támadófalember Isaiah Wynnt, így az amúgy is sérülésekkel bajlódó támadófal tovább romlott.


Mindössze 28 évesen bejelentette visszavonulását Chase Winovich, akit a harmadik körben választott ki a Patriots 2019-ben. Három év után a Brownsba cserélték, majd idén a Texansnál próbálkozott, de már a keretszűkítést sem élte túl.


Kareem Jackson sikeresen fellebbezett, így 4 meccsről 2 meccsre csökkentették az eltiltását, amit szükségtelen durvaságokért kapott.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!