Connect with us

Hír

TRADE: A Broncos elcserélte Randy Gregoryt!

Három napja még arról szóltak a hírek, hogy a Broncos kivágja Randy Gregoryt. A csapat azonban – ahogy ilyenkor szokás – még kivárt pár napot, hátha befut valamilyen ajánlat a pass rusherért, a türelem pedig bejött. Az NFL Media információi szerint a 49ers egy 2024-es hatodik körös pickért szerezte meg a védőt és egy 2024-es hetedik körös cetlit.

A Cowboys korábbi második köröse tavaly 5 évre 70 millió dollárért írt alá a Broncoshoz. Az igazolás viszont nagyon nem jött be: első évében csak hat meccsen lépett pályára, idén pedig hiába játszott a csapat mindegyik meccsén, négy találkozón csak hét nyomásgyakorlás került a neve mellé. Ráadásul az idei 14 millió dolláros fizetése teljesen garantált, amit a 49ers nem volt hajlandó átvenni, így Gregory nagyjából 1 millió dolláros veteránminimumán kívül mindent a Denver fizet idén.

A Broncos tehát összességében 28 millió dollárt fizetett egy nagyjából 20-25 helyes felmozgásért a 6. körben, illetve minimális produktumért a pályán. A 49ersnél hatalmas szükség nem feltétlen volt rá, de ha valaki, akkor Kris Kocurek DL-edző ki tud hozni belőle jó játékot, amire két éve még abszolút képes volt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!